OM

VEN arkitekter drivs av Johannes Hultman, arkitekt SAR/MSA. Johannes har över 10 års erfarenhet som arkitekt och har tidigare jobbat med några av Sveriges främsta arkitekter. VEN arkitekter står för en modern men inkännande arkitektur där projekten präglas av sin omgivning och adderar mervärde både till användare och omgivningen.

Som arkitekt behöver man vara lyhörd och pragmatisk, men också förstå värdet av god design och inte vara rädd för att sticka ut. Vi utgår först och främst alltid från våra kunders behov och möjligheter, och eftersträvar en rak och tät kommunikation med våra beställare.

Vi jobbar huvudsakligen med bostäder i alla dess former. Just nu ritar vi många skräddarsydda villor och fritidshus, men även flerbostadshus och andra boendeformer. Vi utgår från Skåne men har projekt över hela landet.

Vi verkar inom ett nätverk av arkitekter, ingenjörer, landskapsarkitekter, trädgårdsarkitekter, inredare, fastighetsutvecklare, byggfirmor och hantverkare. Vi kopplar ihop rätt aktörer till rätt projekt när vi behöver det och kan på så vis erbjuda den stora firmans utbud och styrkor med det lilla företagets personliga kontakt och ansvarstagande.